Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 50

Phoe, waar zullen we eens beginnen? Dat het koud was de afgelopen week, hoef ik natuurlijk niemand te vertellen. Laten we maar bij het begin beginnen. Dat was niet alleen koud, maar ook grijs.

Daarna bleef het koud en hoewel het wat mij betreft echt wel twintig graden warmer mag, maakte de zon heel veel goed. Echt heel veel. Het leverde een enorme berg winterse plaatjes op. Selecteren blijft lastig, maar ik vond het heel knap van mezelf dat ik ‘maar’ acht foto’s overhield. Dit is de winterpracht in de polder.

Fijn weekend!

9 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 50

  1. Alles ij elkaar práchtig winterweer, alleen die gladdigheid was dan toch wel iets minder. En het levet natuurlijk mooi foto’s op.

    Like

    1. Zo, het was wel héél glad ja. En toen snapte ik ineens waarom ik het hele jaar zo’n bordje zie staan dat ze niet strooien.

      Like

Reacties zijn gesloten.