Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 51

Dit jaar stuur(de) ik geen kerstkaarten, maar met de foto’s van afgelopen zaterdag en zondag had ik er weer zat kunnen maken. Afgelopen zondag vond ik het koud-kouder-koudst, maar daarna kwamen de hogere temperaturen en donderdag leek het warempel wel lente. Zon, blauwe lucht en een lekker temperatuurtje. Kijk mee naar de afgelopen week.

Heel fijn weekend en Gezegende Kerstdagen toegewenst!

6 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 51

  1. Die eerste foto is werkelijk heel mooi. Kun je vast voor een wedstrijd insturen. Heel mooi. Waarschijnlijk ook niet geluk gehad, want als de zon komt, is het snel weg. Hier was ook mooie sneeuw op takken en planten, maar geen zon, en toen er zon kwam, was er geen sneeuw meer op de takken en planten. Dus geen foto’s.

    Geliked door 1 persoon

  2. O daar zijn zeker geschikte foto’s bij om een mooie kerstkaart van te maken. Ik vind het jammer dat steeds meer mensen er voor kiezen géén kaarten te sturen maar ieder zal er zijn eigen redenen voor hebben. Maar hier staat dus wel je kerstwens, dankjewel!

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.