Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 52

Wat een weekje was dit zeg. Het was van dat typische eindejaarsweer: grijs en somber. Ik merkte dat ik ook spontaan veel minder foto’s had gemaakt en moest echt zoeken naar de polderplaatjes van de afgelopen week. Maar ik heb ze gevonden en dit zijn ze. Niets ‘bijzonders’, maar gewoon zoals de polder de afgelopen week was.

Fijne jaarwisseling!

8 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 52

  1. Fijne jaarwisseling…. Einen guten Rutsch…. en veel gezondheid, liefde en succes voor 2023.
    Afgelopen week was hier vooral wisselvallig en veel te warm. Momenteel 15°C. Soms regen, soms heel veel regen, maar soms ook zon. Mij maakt het weer niet zo veel uit. Gelukkig. Gr.

    Geliked door 1 persoon

    1. Vijftien graden is wel erg warm ja. Hier was het ook zeker niet koud, maar toch wel onder de tien volgens mij.

      Like

Reacties zijn gesloten.