Polderplaatjes 2023 ~ Huishoudelijke mededeling

Vandaag een huishoudelijke mededeling.
Dit jaar zullen de polderplaatjes niet meer wekelijks op zaterdag verschijnen, maar (net als in 2021) maandelijks. De eerste boekenpraatblog van de maand vervalt en wordt een polderplaatjesblog. Dat betekent dus dat de eerste dinsdag of donderdag van de maand (net wanneer de maand start) voortaan een polderplaatjesblog online komt.

Ik vond het leuk om het een jaar wekelijks bij te houden, maar het werd ook veel van hetzelfde, dus daarom heb ik besloten weer terug te gaan naar hoe ik het eerder deed: maandelijks de mooiste foto’s online.

Vandaag zouden dan eigenlijk de foto’s van december online komen, maar die heb ik al laten zien, dus vandaag daarom alleen een winterse terugblikfoto en een huishoudelijke mededeling.

7 gedachten over “Polderplaatjes 2023 ~ Huishoudelijke mededeling

  1. Het zou me waarschijnlijk niet echt opgevallen zijn dat er een andere regelmaat in de polderplaatsje zit.Ik let nooit zo erg op wat “wie wanneer doet” 😉

    Geliked door 1 persoon

    1. O, haha, dat kan natuurlijk ook nog. Ik ben zelf nu eenmaal erg van de regelmaat, maar dat geldt natuurlijk niet voor iedere lezer;).

      Like

Reacties zijn gesloten.