Boekenpraat: Kies voor mij (Becky Wade)

Het verhaal

Connor Bryant, tekenleraar in Misty River, is al sinds de middelbare school verliefde op Shay Seaver. Op de middelbare school was hij echter te verlegen om zijn gevoelens aan haar te tonen; daarna woonde hij (te) ver weg en bovendien had Shay altijd relaties.

Nu Shay weer vrijgezel is en Connor weer in Misty River woont, wil hij iets doen met zijn verliefdheid. Maar hoe? Hij besluit Shay zelf om hulp te vragen. Hij vraagt haar om zijn datingconsulente te worden en op deze manier komt hij steeds meer over haar te weten. Op die manier komt Shay er óók achter dat Connor voor haar de ware is. Maar hij heeft haar gevraagd om te helpen met zijn verliefdheid op een ander. Toch? Waarom kan zij die ander niet zijn?

Mijn mening

Romantische novelle
‘Kies voor mij’ is een romantische novelle die tussen het tweede en derde deel in de serie ‘Misty River’ past. Het boek kan echter ook los worden gelezen.
Het boek begint op de eerste pagina al met de eerste tekenen van verliefdheid en die verliefdheid staat in het hele verhaal centraal.
Al snel dacht ik dat het allemaal wel érg zoetsappig was, maar dit is haast onvermijdelijk omdat het verhaal maar kort is. Karakters zijn daardoor niet heel uitgebreid uitgewerkt buiten de verliefdheden om.
Het boek leest makkelijk en bestaat uit pure romantiek. Heerlijk voor de liefhebbers van feelgood.

Conclusie
‘Kies voor mij’ van Becky Wade is een boek voor de liefhebbers van feelgood, maar voor mij net iets te zoetsappig.
In deze novelle staat de romance tussen Connor en Shay in Misty River centraal. Van de eerste tot de laatste pagina draait dit dunne boekje om de verliefdheid tussen hen. De invalshoek is leuk gekozen en het verhaal is vermakelijk om te lezen.
⭐️⭐️⭐️

Meer informatie over Kies voor mij

Dit boek ook lezen?
Koop ‘Kies voor mij’ bij bol.com.

Boekgegevens
Titel: Kies voor mij – Misty River 2,5
Auteur:
Becky Wade
Vertaling: Els Geertsema – Geluk
Uitgeverij:
De Parel
Genre:
Novelle
Pagina’s:
124

Deze blog bevat een affiliate link. Als je via deze link iets koopt, krijg ik een klein percentage van het aankoopbedrag. Uiteraard betaal je daar zelf niets extra voor.

5 gedachten over “Boekenpraat: Kies voor mij (Becky Wade)

 1. Ik heb al een paar keer zo’n novelleachtige verhalen gelezen en ik vind dat aantal pagina’s te kort omdat alles dan wat meer overdreven wordt en tegelijk ook minder goed uitgewerkt. Maar op zich klinkt het wel als een leuk verhaal.

  Like

  1. Ik had precies hetzelfde. Het verhaal is wel oké, maar het gaat allemaal te snel om écht heel goed te zijn.

   Like

 2. Dit klinkt als een boek dat in de reeks ‘kluitman XS’ zou passen. Paar keer geprobeerd, maar ik vind dat ze te snel naar het einde toe werken. Introductie-ontknoping-bam-einde.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.