Koningsdag 2023

Hoera, het is Koningsdag! Dat betekent dat ik mijn Oranjegezinde hart de hele (oké, de halve) dag kan ophalen omdat de koninklijke familie op tv is. Dat ga ik ongetwijfeld weer combineren met een kleurplaatje, net als vorig jaar.

Qua blog volsta ik even met een verwijzing naar twee oudere Oranjegerelateerde boekenblogs:
Amalia – Een boekrecensie over het boek ‘Amalia’ van Claudia de Breij. Een leuke kennismaking met onze troonopvolgster.
Een tas vol koninklijke verrassingen – Over een tas vol koninklijk getinte boeken die ik cadeau kreeg.

Fijne Koningsdag vandaag!

5 gedachten over “Koningsdag 2023

 1. Jij ook een mooie koningsdag, ik krijg er altijd wel iets van mee maar vond het vroeger een leuker feest. Nu haalt iedereen z’n rommel van zolder en legt het op straat.

  Like

   1. Ik moest nog even een boodschap doen maar kon de winkel waar ik heen wilde niet eens bereiken, gelukkig was er een alternatief.
    Heb wel wát gezien maar het kon me niet echt boeien.

    Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb jaar na jaar minder met Koningsdag, de markt is sowieso niet leuk en de massale drukte kan me ook gestolen worden. Dit jaar op zoek gegaan naar een leuke markt elders, het was niks. Heb niets meegekregen van de Oranjes behalve de demonstratie.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.