Over

Welkom op mijn blog.
Ik ben Naomi, een dertiger met een bruisend hoofd. Mijn hoofd is altijd vol ideeën en gedachten. Ik ben iemand die geniet van de kleine dingen, maar ben ook iemand die wat labeltjes heeft en die dus niet altijd kán genieten. Na een jarenlange zoektocht naar het juiste ‘label’, kreeg ik in 2019 de diagnose autisme. Ik was dertig jaar en ineens vielen vele puzzelstukjes op hun plaats. Nu probeer ik mijn leven zo in te richten dat mijn autisme een kracht wordt en geen belemmering meer is.

Schrijven is voor mij al mijn hele leven een droom en een passie. Op deze blog deel ik mijn gedachtespinsels en ook wat ervaringen uit de GGZ. Ik schrijf vaak over serieuze onderwerpen, maar een beetje humor is mij niet vreemd. Daarom is het goed om hier en daar een korreltje zout toe te voegen bij het lezen.

Naast alle serieuze verhalen zul je hier ook regelmatig een boekrecensie, wat huishoudelijke gedachten en soms gewoon een verhaaltje over van alles en nog wat vinden.

Deze blog is in de eerste plaats in het leven geroepen om mijn ervaringen te kunnen delen. Dat is fijn voor mezelf, maar ik hoop ook voor de lezers. Reageren? Leuk! Liever niet reageren onder een blog? Geen probleem, je kunt ook reageren via het contactformulier of me benaderen via Twitter of Instagram.

Meer lezen over hoe en waarom ik begon met bloggen? Dat kan in deze blog.

Misschien denk je nu: “Hé, wat leuk! Ik ken jou!” Helemaal leuk, maar dan vind ik het wel fijn als je me even laat weten dat je één van mijn lezers bent.