Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 31

Het was deze week ‘fietsweek’. Ik had namelijk wat afspraken met hulpverleners en dan ga ik altijd fietsen in plaats van wandelen en daarna ging mijn ‘tropenrooster’ in en ook dat betekent fietsen. Fietsen houdt meestal ook in dat ik wat minder foto’s maak dan lopend, maar ze geven de week toch prima weer.

Zo begon het met bewolking én met een enorme plensbui. Die had Buienradar niet aangegeven hoor. Nee, natuurlijk niet. Ik regende dus gewoon zeiknat en werd daar behoorlijk chagrijnig van. Maar ach, een warme douche later kon ik (stiekem nog steeds chagrijnig;)) gewoon naar mijn afspraak met een psycholoog, dus alles kwam weer goed.

Uiteindelijk brak deze week de zon door en ja, zo heb ik de polder toch het liefst. Volgende week nog meer zon geloof ik, dus kom maar door!

13 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 31

  1. Mooie foto’s en mooi overzicht van het wisselende weer. Daar waren wij ook in getrapt vorige week, dat Buienradar zei dat het droog zou blijven, om vervolgens zeiknat te regenen… En mee eens: laat die zon maar goed doorkomen komende week!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ziet er aangenaam koel uit. Hier is het gewoon heet, van 28 tot 35 max. per dag, en dat maakt mij totaal loom. Vandaag na een nacht net onweer en regen, maar 20 ° en dat is weer erg koud… Maar de volgende hitteperiode staat al weer in de startblokken….

    Geliked door 1 persoon

  3. Ik heb daar zo’n hekel aan, natuurlijk kijken we zelf ook naar de wolken maar ik merk juist sinds begin dit jaar dat ze er steeds vaker naast zitten met hun voorspellingen. De gele bloemen zijn erg mooi trouwens!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.