Digitaal bloemetje voor mijn lezers

Hier, een digitaal bloemetje voor jullie, mijn lezers.

Waar jullie dat aan verdiend hebben? Gewoon, omdat ik zo blij ben met jullie. Met elke lezer en elke reactie. Hoe ik dan ineens op het idee van dat bloemetje kom? Ik was bij de huisarts. Hij bleek vrij goed bij te zijn met mijn blog en: “Wat een lieve reacties krijg je.” Dus mensen, ik geef het even door en ik zeg het met bloemen. Mede namens mijn huisarts: Jullie zijn lief.

20 reacties op ‘Digitaal bloemetje voor mijn lezers

  1. Dankjewel maar gelukkig is er een wisselwerking tussen lezer en blogger. Ik zou mijn lezers zeker ook wel in de bloemetjes willen zetten, ze maken op dit moment veel goed van het gebrek aan een klankbord in de huiselijke sfeer.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.