Digitaal bloemetje voor mijn lezers

Hier, een digitaal bloemetje voor jullie, mijn lezers.

Waar jullie dat aan verdiend hebben? Gewoon, omdat ik zo blij ben met jullie. Met elke lezer en elke reactie. Hoe ik dan ineens op het idee van dat bloemetje kom? Ik was bij de huisarts. Hij bleek vrij goed bij te zijn met mijn blog en: “Wat een lieve reacties krijg je.” Dus mensen, ik geef het even door en ik zeg het met bloemen. Mede namens mijn huisarts: Jullie zijn lief.

20 gedachten over “Digitaal bloemetje voor mijn lezers

 1. Dubbel dankjewel, voor jou en je huisarts!
  En wat Ilona zegt klopt. Je krijgt wat je geeft. 🙂

  Geliked door 2 people

 2. Idd, je krijgt wat je geeft. Jij bent heel betrokken bij andere blogs en laat (bijna) altijd een inhoudelijke reactie achter. Dan willen anderen ook moeite doen voor jou.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat leuk!! En wat een attente huisarts. Meestal lees/leef ik stilletjes mee, maar deze bloemen vragen om n reactie.

  Like

 4. Dankjewel maar gelukkig is er een wisselwerking tussen lezer en blogger. Ik zou mijn lezers zeker ook wel in de bloemetjes willen zetten, ze maken op dit moment veel goed van het gebrek aan een klankbord in de huiselijke sfeer.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat ontzettend lief , maar jij ook bedankt voor je prachtige blogs en verhalen .
  Een genot om te lezen

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.