Blue Monday

Ik doe niet aan Blue Monday.
Ik bepaal zelf namelijk wel of ik een dag wel of niet leuk vind en laat dat niet over aan de kalender of aan mensen die dat voor me plannen.

Deze foto maakte ik op een maandag. Voor mij was het echt een Blue Monday. Moe, futloos, enz. Google Foto’s deed er, helemaal zonder dat ik dat vroeg, nog een behoorlijk schepje bovenop. Werd het, hoewel surrealistisch, toch nog een prachtige Blue Monday.
Die wens ik jou vandaag ook!

14 gedachten over “Blue Monday

 1. Fijne dag 😉
  Ik trek me er ook weinig van aan, voel me juist weer wat beter, haha. Prima dat ze vandaag omdopen tot blue monday, maar ik doe er inderdaad ook niet aan mee.

  Like

 2. Ha, nee, wat een suffe uitvinding weer die Blue Monday. Ik doe er ook niet aan mee. Bepaal zelf wel wanneer ik me blue voel inderdaad. Maar de commercie is er alweer gretig bovenop gesprongen. Alsof kopen je over je blues heen helpt. 😳
  Nou ja, je foto is prachtig!
  Fijne dag,
  Jantine

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik hoorde er toevallig vanmiddag over maar voor de rest besteed ik er ook totaal geen aandacht aan. Blijkbaar is dit nu ook nog eens een extra dag waarop handelaars kortingen geven, omdat je van kopen dan gelukkige wordt vandaag. Vind het maar stom, alsof alle dagen iets bepaald moeten hebben.

  Like

  1. Dat dacht ik dus vandaag ook. Net zoiets als dat gekke gedoe met black friday. Allemaal commercieel en elk jaar lijk je er weer meer over te horen.

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.