Blue Monday

Ik doe niet aan Blue Monday.
Ik bepaal zelf namelijk wel of ik een dag wel of niet leuk vind en laat dat niet over aan de kalender of aan mensen die dat voor me plannen.

Deze foto maakte ik op een maandag. Voor mij was het echt een Blue Monday. Moe, futloos, enz. Google Foto’s deed er, helemaal zonder dat ik dat vroeg, nog een behoorlijk schepje bovenop. Werd het, hoewel surrealistisch, toch nog een prachtige Blue Monday.
Die wens ik jou vandaag ook!

14 reacties op ‘Blue Monday

 1. Ha, nee, wat een suffe uitvinding weer die Blue Monday. Ik doe er ook niet aan mee. Bepaal zelf wel wanneer ik me blue voel inderdaad. Maar de commercie is er alweer gretig bovenop gesprongen. Alsof kopen je over je blues heen helpt. 😳
  Nou ja, je foto is prachtig!
  Fijne dag,
  Jantine

  Liked by 1 persoon

 2. Ik hoorde er toevallig vanmiddag over maar voor de rest besteed ik er ook totaal geen aandacht aan. Blijkbaar is dit nu ook nog eens een extra dag waarop handelaars kortingen geven, omdat je van kopen dan gelukkige wordt vandaag. Vind het maar stom, alsof alle dagen iets bepaald moeten hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.