Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 18

Week 18 alweer. En wat voor week. Mijn hulpverleners hadden vakantie en dus vond ik dat ik dat ook had. Even een weekje geen therapie betekende dat ik twee keer een middag ‘over’ had met tijd voor mezelf. Aangezien ik vorige week nogal wat boeken had gereserveerd bij de bieb, kon ik deze week vier keer een heerlijk ritje naar de bieb fietsen om ze op te halen. Die fietstochtjes voelden als bonus. Mijn ochtendwandeling had ik dan al gemaakt, alle klusjes waren gedaan en de middagen waren vrij. Ik fietste, ik las en ik kleurde. Het was een echte vakantieweek!

Maandagochtend deed ik nog even niet aan vakantie, maar aan ‘zo snel mogelijk alles doen, zodat het daarna vakantie is’. Mijn biologische wekker werkte daar lekker aan mee, want die wekte me heel erg op tijd. Ik overwoog mijn opties. De zon op gaan wandelen of heel vroeg naar de supermarkt? Ik besloot te gaan voor de optie wandelen en kreeg daar geen spijt van. Wat was het mooi!

Maak je geen zorgen hoor. De rest van de week sliep ik, op mijn manier, uit. ‘Vroeger’ betekende dat om tien uur wakker worden, maar tegenwoordig is acht uur wel zo’n beetje het maximum qua uitslapen. Overigens vind ik dat prima. Ik ben tegenwoordig zo’n semi-bejaarde die dan denkt: Dan heb je nog wat aan je dag!

Ik fotografeerde deze week heel veel geel…

…en heel veel wit.

Zaterdag fotografeerde ik een Hollandser dan Hollands plaatje. Blauwe lucht, wolken en bloeiende bermen. Ik houd er zó van. En omdat ik van die bloeiende bermen nooit genoeg krijg, gingen die bijna dagelijks op de foto. Maar je merkt: ik selecteerde deze week, want je ziet ook niet heel veel geel en heel veel wit. Je ziet hier dus slechts een selectie.

Op naar volgende week. Inclusief therapie, maar ik hoop ook weer inclusief mooie plaatjes.

10 gedachten over “Polderplaatjes ~ 2022 ~ week 18

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.