Hallo herfst

Het is officieel herfst. En hoewel ik daar niet van houd en ik zelfs een beetje bang ben voor de herfst, heet ik die toch maar welkom.
Ik dook in de foto’s van vorig jaar en het viel me op hoe mooi de herfst ook eigenlijk is. En daarmee, met die terugblik naar vorig jaar, neem ik me dan maar gelijk voor om er niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk het mooiste van te maken.

Hallo herfst, ik zal je nooit hartelijk welkom heten, maar nu je er dan toch bent, zorg dan maar weer voor mooie polderplaatjes.

12 gedachten over “Hallo herfst

 1. Die kopfoto is wel schitterend zeg! Ze zeggen dat je favoriete seizoen het seizoen ná je geboorteseizoen is, omdat je je toen bewust werd van de wereld om je heen. Bij mij klopt dat! Ik hou van de herfst. Niet zo van de kou en het donker, wel van de kleuren, de regenavondjes binnen, de rust na de hectiek van de zomer.

  Like

  1. Bij mij klopt dat niet. Ik ben in de zomer geboren en de lente en de zomer zijn mijn favoriete seizoenen;).

   Like

 2. Ik snap je hoor de herfst is grillig en onvoorspelbaar en ik kan me heel goed voorstellen dat je daar niet van houdt. Maar de zomer is ook zo als je niet tegen straling kan en niet van die hoge temperaturen houdt. Je foto’s zijn geweldig!

  Geliked door 1 persoon

  1. Haha, ik heb zelfs ooit al eens een blog gemaakt met een herfstbingo, zowel voor binnen als buiten;).

   Like

 3. Heerlijk herfst, zo zie je maar dat wij mensen allemaal anders zijn.
  Vooral vandaag geniet ik: heerlijk temperatuurtje, zonnetje er bij.
  En ja ik weet dat het ook anders kan zijn, maar dan is het binnen weer zo gezellig.

  Like

Reacties zijn gesloten.