Hallo herfst

Het is officieel herfst. En hoewel ik daar niet van houd en ik zelfs een beetje bang ben voor de herfst, heet ik die toch maar welkom.
Ik dook in de foto’s van vorig jaar en het viel me op hoe mooi de herfst ook eigenlijk is. En daarmee, met die terugblik naar vorig jaar, neem ik me dan maar gelijk voor om er niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk het mooiste van te maken.

Hallo herfst, ik zal je nooit hartelijk welkom heten, maar nu je er dan toch bent, zorg dan maar weer voor mooie polderplaatjes.

12 gedachten over “Hallo herfst

 1. Die kopfoto is wel schitterend zeg! Ze zeggen dat je favoriete seizoen het seizoen ná je geboorteseizoen is, omdat je je toen bewust werd van de wereld om je heen. Bij mij klopt dat! Ik hou van de herfst. Niet zo van de kou en het donker, wel van de kleuren, de regenavondjes binnen, de rust na de hectiek van de zomer.

  Like

 2. Ik snap je hoor de herfst is grillig en onvoorspelbaar en ik kan me heel goed voorstellen dat je daar niet van houdt. Maar de zomer is ook zo als je niet tegen straling kan en niet van die hoge temperaturen houdt. Je foto’s zijn geweldig!

  Geliked door 1 persoon

 3. Heerlijk herfst, zo zie je maar dat wij mensen allemaal anders zijn.
  Vooral vandaag geniet ik: heerlijk temperatuurtje, zonnetje er bij.
  En ja ik weet dat het ook anders kan zijn, maar dan is het binnen weer zo gezellig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.